Dahliavereniging Leusderkwartier Amersfoort

maand juli 2024

Diverse workshops bij DVL

Ook dit jaar worden er weer workshops in het clubhuis van de dahliavereniging gegeven. Hierbij informatie over een keramiekworkshop, de aquarelworkshops, en zeepmaken. Veel plezier!

Vlinders

In de vlindertuin zijn van de week 6 soorten vlinders gezien: gehakkelde aurelia, groot koolwitje, klein geaderd witje, veel citroenvlinders, dagpauwoog, bont zandoogje. Leuk hoor!

Snijochtenden voor donateurs van start!

Door het natte en koude voorjaar konden we wat later dan normaal beginnen met de snij ochtenden voor onze donateurs. En de vele slakken hebben een deel van de planten opgevreten, waardoor we helaas minder bloemen hebben dan vorig jaar…. Verder lezen →

Dahlia’s on tour (1)

De ‘ Dahlia’s on Tour’  zijn op zaterdag 20 juli 2024 gebracht bij het Hospice Dȏme in Amersfoort. De vrijwilliger, die de dahlia’s in ontvangst nam, was erg blij met de dahlia’s en bedankt de Dahliavereniging hartelijk hiervoor.

De eerste bloemen van het seizoen!

Het is wat later dan we gewend zijn de laatste jaren, maar: de eerste dahlia’s konden geplukt worden bij de onderhoudsavond van maandag 1 juli! Het waren er nog niet genoeg om onze donateurs te kunnen voorzien van een redelijk… Verder lezen →

© 2024 Dahliavereniging Leusderkwartier Amersfoort — Ondersteund door WordPress

Thema door Anders NorenOmhoog ↑