Corien van As is bekend met zeep, zalf en deodorant maken. Zij is een enthousiast workshopgever. 

De workshops zijn dankzij het Buurtbudget gratis te volgen. Mocht er ineens een overgrote belangstelling zijn van meer dan vijf personen per workshop, dan kunnen we kijken of er eventueel nog een extra keer kan worden ingelast. Geef je op bij: corienvanas@gmail.com

Er is beperkt plek want: het Bestuur van de vereniging heeft besloten om deze keer een maximum van vijf mensen per keer toe te laten. Verder graag aandacht voor het volgende voor alle deelnemers aan een workshop:

Het bestuur van DVL wil graag de veiligheid voor al onze DVL leden tijdens activiteiten in het clubhuis zo optimaal mogelijk bewaken. 

Ben je niet gevaccineerd neem dan je verantwoordelijkheid als deelnemer en doe een (zelf-)test voor je naar de workshop komt.

Er wordt niet gecontroleerd op QR codes, maar we gaan uit van ieders oprechte medewerking.

De data:

21 oktober 19:30-21:30

Calendula Deodorant & Hennep Zalf maken (bio), max 5 personen

We gaan twee producten maken. De Hennep Zalf is van hennep olie, geen wietolie. De techniek die je leert kan je natuurlijk wel gebruiken zalven met eigen toevoeging.

28 oktober 19:30-21:30

Ambachtelijke Lavendel Zeep maken (bio), max 5 personen

We maken pure ambachtelijke zeep op basis van olie en kruiden. Goed voor je huid. Leuk kadootje voor familie en vrienden.

4 november 19:30-21:30

Toverballen & Krullenzeep, max 5 personen

In deze workshop gaan we glycerinezeep creatief verwerken tot echte kunstwerkjes: ballen, krullen, confetti, wat je maar wilt. 

Gerian Dijkhuizen
secretaris DVL