Waarover spraken zij … ?

Tuinen en onderhoud

Op 16 juni kwamen bestuur en tuincommissie op een mooie zomeravond op het dito terras weer bij elkaar voor een vergadering. De donateurstuinen, zo was de algemene mening, staan er prachtig bij. Er wordt goed gewerkt op de onderhoudsavonden en de opkomst is hoog. Houden zo! Ga je met vakantie: meld het aan je ‘groepsleider’ van die avond. Overigens is de eerste dahlia gespot (een rode!) in tuin 36.

Enkele leden krijgen wel een mail met het verzoek onkruid te wieden in eigen tuin.

Gelukkig zijn alle dahliatuinen verhuurd. Er staan nog twee mensen op de wachtlijst. Voor de groentetuinen is een grote wachtlijst. Ook het aantal donateurs groeit gestaag.

De eerste bloeiende dahlia in de tuin in 2022

Nieuw tuincommissielid:

We verwelkomen Mireille Mensink bij de tuincommissie. Fijn dat ze het team komt versterken!

Meerdere leden zijn welkom…volgend jaar zijn ook nieuwe bestuursleden nodig. Het is echt zinvol en gezellig werk dus kom eens praten met een van de leden van het bestuur of de tuincommissie of het wat voor jou is.

Activiteiten:

  • OPEN TUINEN DAG Groei en Bloei:

ZATERDAG 18 JUNI: we zijn open van 11.00-15.00 uur. Informatie over Groei en Bloei aanwezig.

  • Gluren bij de buren op zondag 3 juli a.s.

De folders van het programma liggen in het clubhuis. Neem gerust mee.

Wij ontvangen dan de vijfkoppige band FOXTONES die Engels en Nederlands repertoire zal brengen.

Welkom op de tuin. Speeltijden: 13.00 uur, 14.30 en 16.00 uur. Hoort zegt het voort. Een lekker kopje koffie staat klaar!

  • ALV: zaterdag 9 juli op het grote terras. Binnenkort komen de stukken naar de leden toe.
  • Open dag: 4 september a.s. van 11.00 tot 16.00 uur. Allerlei kraampjes, workshops, de band CORTEZ treedt weer voor ons op en er is een top catering met koffie, vlaai en eigengemaakte soep uit de moestuinen. Voor de kinderen komen activiteiten bij de waterput. Wordt vervolgd en houd de mail in de gaten!

Het wordt steeds kleurrijker op de tuin en ook de gezelligheid van de vereniging neemt toe. We kunnen elkaar weer ontmoeten tussen de bloemen of met een lekker kopje koffie op het terras. Tot ziens!

Hartelijke groet namens bestuur en tuincommissie

Gerian Dijkhuizen

secretaris DVL