Waarover spraken zij……?

Op donderdag 25 november kwamen Bestuur en tuincie weer bij elkaar voor hun maandelijkse bespreking. Ook dit keer gebeurde dat weer digitaal via ZOOM.

Vorst en vlindertuinen

Het kwam er toch echt van...de eerste voorzichtige nachtvorst! Enfin, de bloemen zijn dan wel weg, maar de boerenkool staat er op de groentetuintjes fantastisch bij en kan gegeten worden. Toch was er de laatste weken veel activiteit op de tuin: de vlindertuincie heeft met hulp van de tuincie alle vlindertuinen voorzien van bolletjes, nieuwe heesters en planten. We laten ons in het voorjaar van 2021 graag verrassen! Dank hiervoor!

Nieuwjaarsborrel

We staan erom bekend: een vuurtje buiten, de bitterballen en de glühwijn binnen…maar doordat er iets is met een virus…is er deze januari geen proost op het nieuwe jaar in ons gezellige clubhuis. Indien de situatie verandert dan doen we graag weer mee.
Houd daarom de mail goed in de gaten: Als de coronabeperkingen landelijk in januari worden opgeheven, dan organiseren wij ook weer onze Nieuwjaarsborrel.

Fijne Feestdagen

Ondanks alle ‘beperkingen, wensen we iedereen fijne feestdagen en een goed begin in het nieuwe jaar (hopelijk mét vaccin!) en tot op de tuin in 2021!

Hartelijke groet, 

Namens Bestuur en tuincommissie
Gerian Dijkhuizen
secretaris DVL