WAAROVER SPRAKEN ZIJ….?

Terugblik open dag

Op deze site zijn al foto’s en een terugblik te zien geweest, maar ook bestuur en tuincommissie spraken in de BV van 30 september over een heel geslaagde dag: prachtig weer, mooie bloemen, veel bezoekers en activiteiten die goed bezocht werden. De Struinen in de Tuinen optredens en de poppenkast voor de kinderen zorgden voor een prima sfeer. Alle helpende handen van de vrijwilligers heel erg bedankt! Met jullie hulp hadden we een top dag!

Corona

Nu de meeste regels landelijk vervallen zijn sprak het bestuur toch over de veiligheid van alle leden van onze vereniging. Op deze site staat ook het besluit dat hierover genomen werd. We gaan koude tijden tegemoet en het clubhuis is dan de plek om lekker warm met elkaar te zijn voor een kopje koffie of een workshop maar tegelijk moeten we blijven oppassen voor besmettingen in kleine ruimtes. Hou daar svp rekening mee!

Rooien

De bloemen staan er nog in alle pracht bij maar toch nadert de winter langzaam….en moeten we nadenken over het rooien van de donateurstuin. We kiezen ervoor om dit jaar weer de leden te betrekken bij het rooien van de knollen. Een gemeenschappelijke activiteit die de vereniging graag wil benadrukken.

Na het rooien drinken we koffie met wat lekkers en als de klus helemaal geklaard is komt het traditionele SNERT-moment eraan. De mails over rooien en het sluiten van ons seizoen volgen nog.

Clubhuis

Dank aan de leden die de afgelopen maanden de zorg deelden met betrekking tot het clubhuis: schoonmaak, voorraad aanvullen enz. Dus dank je wel: Hanneke, Els en Bernadette. Het was heel fijn dat jullie dit wilden doen.

Tot ziens op de tuin, namens bestuur en tuincommissie.

Gerian Dijkhuizen
secretaris DVL