Op zondag 23 juli en op zondag 27 augustus 2023 geeft Ine Tuerlings weer een klankmeditatie op de dahliatuin Bonairelaan 1 Amersfoort.

De workshop begint om 13.00 en duurt tot 14.00

De klankmeditatie is op het grote terras, tussen de bloemen en het gekwetter van de vogels, die als het ware onderdeel worden van de meditatie.

Ine maakt gebruik van allerlei instrumenten zoals, klankschalen, oceandrum, rainstick, fluiten etc.
Het enige wat je hoeft te doen is te gaan liggen of zitten en te genieten van het geluid van al deze prachtige klanken, die je in een heerlijke ontspanning zullen brengen.

De kosten worden deels betaald uit het buurtbudget. Er geldt wel een eigen bijdrage van € 2,50 p.p. te voldoen op de dag van de workshop.

Het enige wat je hoeft mee te nemen is een dikker matje waar je op kunt liggen en eventueel een dekentje voor als de zon niet zou schijnen.

Als het regent kunnen we de workshop zittend doen in het clubhuis, maar dat  ligt aan het aantal deelnemers. Mocht het niet kunnen doorgaan dan laat Ine het ´s morgens vroeg via de mail weten !

Je kunt je opgeven bij Ine ( i.tuerlings@planet.nl) , dan heeft zij een idee hoeveel mensen er komen.  De workshop gaat door bij minimaal vijf deelnemers.