Waarover spraken zij…..?

Op 22 juni kwamen bestuur en tuincommissie op een regenachtige avond weer bij elkaar voor een vergadering. De regen was zeer welkom na de warme dagen.

De donateurstuinen, zo was de algemene mening, staan er prachtig bij. Er wordt goed gewerkt op de onderhoudsavonden en de opkomst is goed maar kan nog beter. Ga je met vakantie: meld het aan je ‘groepsleider’ van die avond. Ook de tuinen van de leden zien er, op een enkeling na, prima uit.

Op de donateurstuinen staan al minstens 75 prachtige dahlia’s (zie foto). Bijna het begin voor de donateurs om een bosje te komen halen.

foto: Jannette Klaver

Er zijn drie broesers op steel ,voor het makkelijk water geven, aangeschaft. Deze kunnen op de tuinslangen worden geklikt zodat je dicht bij de grond water kan geven. Ze hangen in het gereedschapshok. Gelieve na gebruik terug te hangen.

Ook zijn er voor elke tuinslang drie sproeikoppen. Het is erg fijn voor iedereen als deze op of bij de tuinslangen liggen. Dan hoeft niemand op zoek te gaan.

Verder is de buitenkraan aan de voorkant van het clubhuis gerepareerd. Hier was speling op gekomen omdat er te hard aan de tuinslang wordt getrokken. De slang is nu bij de grond vastgebonden.

Wij hadden ons opgegeven voor Gluren bij de Buren maar helaas heeft de act, die bestond uit 23 personen, onze locatie niet goed bevonden en is dit evenement afgeblazen. Volgend jaar melden we ons weer aan.

Kijk ook nog even naar de workshops die ook op de website staan. Aquarelleren bijvoorbeeld. Je hoeft geen ervaring te hebben. Geef je op bij Mireille Mensink. Zij zal binnenkort nog een avond inplannen.

Verder zijn we begonnen met de voorbereidingen voor de open dag op 3 september! Hier later meer over.

Dit jaar zijn er veel nieuwe leden bij gekomen.

Hartelijk welkom bij onze leuke vereniging. Veel tuinplezier toegewenst!

Tot ziens op de tuin, namens bestuur en tuincommissie

Ingrid van Leeuwen

secretaris DVL