Otto, de nieuwe imker, stelt zich aan ons voor

Vorige week heb ik kennis gemaakt met Gerian en Max van het Bestuur van de dahliavereniging. Deze kennismaking was het vervolg op mijn vraag aan het Bestuur of ik een bijenkast in – of is het op – de dahliatuin neer kon zetten.

Mijn naam is Otto Strijker, ik ben 58, getrouwd met Christine en woon op de Kapelweg.

Ik ben m’n hele leven al erg geïnteresseerd in het ‘buitenleven’ en het houden van bijen sluit daar dan ook prima bij aan. Ik heb de basiscursus bijenhouden gevolgd en heb daarnaast een behoorlijk netwerk dat bestaat uit ervaren imkers.  

Het is mijn bedoeling om dit jaar een klein bijenvolk in de tuin te zetten dat de komende maanden zal uitgroeien tot een gezond volk. Honing hoop ik vanaf volgend jaar te kunnen oogsten en als dat zover is laat ik het jullie weten.

Hartelijke groet,

Otto Strijker