WAAROVER SPRAKEN ZIJ….?

OP DE LAATSTE BESTUURSVERGADERING VAN HET JAAR 2021

Winterslaap…..

Onze laatste vergadering van dit jaar….helaas weer per zoom…..…..

Wat een jaar: onze prachtige dahlia’s én de corona pandemie beheersten het nieuws én de website van onze vereniging.

Het was een schitterend bloei-jaar met weer veel nieuwe soorten dahlia’s en ook veel zonnebloemen op de tuin.

Maar nu is alle pracht gerooid en liggen er tientallen knollen uit te dampen in de kelder. Er is een ontvochtiger aangeschaft om het vocht uit de kelder te doen verdwijnen en die doet goed zijn werk. Controle hiervan blijft nodig gedurende deze tijd.

Verder gaan we nog aandacht geven aan het repareren van het toegangshek aan de Bonairelaan.

Eerst gaan we de Gemeente Amersfoort peilen of die, net als ze voor de heg doen, ook het onderhoud van het hek kunnen doen.

Er zijn per 1 januari drie dahliatuinen en twee groentetuinen vrijgekomen. De mensen op de wachtlijsten zullen worden benaderd hierover.

We zijn blij dat de workshops dit jaar van Iet en Corien toch doorgang konden vinden en succesvol waren!

Het blijft uitkijken met corona dus we vragen onze leden alert te blijven en met maximaal vier personen en op 1,5 meter afstand in het clubhuis te zijn. Verenigingen worden regelmatig gecontroleerd door Boa’s dus svp aandacht hiervoor.

Hazewater in de Treek. Foto: Gerian Dijkhuizen

Of de Nieuwjaarsbijeenkomst op zaterdag 8 januari door kan gaan weten we nog niet. Houd de website en/of de mail in de gaten. In december vergaderen we niet en laten Koning Winter rustig zijn werk doen….

Wij hopen dat iedereen gezond mag blijven en wensen al onze leden een goede feestmaand en tot ziens in het nieuwe jaar 2022! Een hartelijke groet namens bestuur en tuincommissie.

Gerian Dijkhuizen
secretaris DVL